Specialistische Trainingen & Diensten - MST
288
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-288,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Specialistische Trainingen & Diensten

Politie

MST anticipeert op ontwikkelingen die de veiligheid in onze samenleving raken en vertaalt deze in een up-to-date onderwijsaanbod en maatwerk & vaardigheden trainingen voor (specialistische) politie eenheden. Onze trainingen sluiten perfect aan op de IBT trainingen, AMOK procedure en specialistische opleidingen zoals die van AOE, OT en FO. Wij kunnen net die extra bagage geven die het verschil kan maken als het er echt op aankomt.

Defensie, waaronder Koninklijke Marechaussee

MST verzorgt voor defensie aanvullende modules gebaseerd op toegepaste methoden & technieken van de Special Forces. Dit om personeel optimaal voor te bereiden om op te kunnen treden in complexe en high risk situaties, zowel in het binnenland als bij uitzendingen.

Veiligheidsregio’s en hulpdiensten

Wij verzorgen specialistische opleidingen voor staffunctionarissen en officieren van dienst van de brandweer, GHOR en veiligheidsregio op het gebied van preparatie op conflict- en crisisbeheersing, inzet tactieken en mentale weerbaarheid. Gericht op high risk situaties, zoals terrorisme.

Ministeries

MST biedt specialistische operationele adviezen en ondersteunende diensten voor verschillende departementen, gelieerde (uitvoerings)organisaties en onder hun verantwoordelijkheid vallende personen (zoals politici) in relatie tot hoog risico dreigingen.

Specialistische beveiligingsbedrijven en evenementenindustrie

MST verzorgt aanvullende specialistische opleidingen voor top- beveiligers om effectief op te kunnen treden in diverse complexe en uitzonderlijke omstandigheden. Van specialistische (spotters) opleidingen tot voorbereiding op hoog risico evenementen en objecten.

Gemeenten

Wij verzorgen een totaal pakket aan opleidingen, coaching en advisering voor gemeenten. Voor bestuurders, politici én ambtenaren. Met als doel om optimaal voorbereid te zijn om in crisissituaties verantwoordelijkheid te nemen en daadkrachtig op te kunnen treden. Ook in situaties dat ambtenaren, collegeleden en raadsleden bedreigd worden. Onze diensten sluiten naadloos aan op de maatregelen die door de overheid in het kader van het stelsel bewaken en beveiligen kunnen worden genomen.

Multinationals

MST helpt (internationale) bedrijven die veiligheid van hun medewerkers voorop stellen. Met intensieve veiligheidstrainingen. Met audits. Met het opstellen van passende risico-inventarisaties en beleid en zo gewenst actieve 24 uurs ondersteuning. Met directe assistentie na een incident, zoals hulp bij een afpersing, ontvoering of evacuatie uit het buitenland. Met nazorg voor reiziger en familieleden.

Hulporganisaties

MST helpt non-profit organisaties die veiligheid en competenties van hun medewerkers voorop stellen. Met intensieve veiligheidstrainingen ter voorbereiding op optreden in binnen- en buitenland. Met audits. Met opstellen van een passend (risico) beleid en zo gewenst actieve 24 uurs ondersteuning. Met directe assistentie na een incident, zoals een ontvoering of evacuatie uit het buitenland.

MKB bedrijven, Horeca en Hotels

Voor specifiek deze doelgroep hebben wij een training ontwikkeld om doelgericht risico’s te herkennen, te verkleinen en hoe hierop te reageren. Dat kan op het vlak van afpersing tot risico’s in relatie tot (extremistisch) geweld. Wij baseren ons hierbij op het effectieve 3K model (Kennis, Kunde, Kwalificeren).

OV-sector

De openbaar vervoer sector wordt helaas te vaak geconfronteerd met agressie en geweld. Daarnaast vormt het OV een daadwerkelijk doelwit voor een terroristische aanslag. MST biedt ondersteuning bij het ontwikkelen van beleid, procedures en competentie gerichte trainingen om professioneel voorbereid te zijn.