Over MST - MST
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over MST

Over MST Security Advisory & Training

MST Security Advisory & Training is in 2004 opgericht door Rob Mandersloot, oud kerninstructeur Special Forces. MST Security Advisory & Training is een onafhankelijke onderneming en gespecialiseerd in advisering, ondersteuning en opleidingen op het gebied van Security Risk Management en Hoog Risico Beveiliging (HRB).

 

Hierbij onderscheidt MST Security Advisory & Training zich van de gewone markt door top-specialistische advisering en daadwerkelijke support bij criminaliteitsbeheersing, de aanpak van ondermijning, contra terrorisme en extremisme.

 

Uw specialist, Rob Mandersloot, eigenaar van MST Security Advisory & Training legt de lat erg hoog. “Alleen door het combineren van de beste kennis en vaardigheden van top- professionals die verbonden zijn aan MST Security Advisory & Training en in te zetten op samenwerking en afstemming tussen publieke en private partijen, kunnen we onze opdrachtgevers echt weerbaar maken bij de bestrijding van criminaliteit & terrorisme”.

 

MST werft haar gemotiveerde, professionele adviseurs, beveiligers én trainers uit het Korps Commandotroepen en andere elite-eenheden / Special Forces van politie en krijgsmacht uit binnen- en buitenland. Onze adviseurs, beveiligers en trainers hebben ruime ervaring in het optreden onder stressvolle en extreme condities, zoals bij militaire missies in oorlogsgebieden. Deze ervaringen gecombineerd met de toepassing van de modernste security technieken staan garant voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Visie


Specialist Rob Mandersloot: “Ik ben er van overtuigd, en de praktijk heeft dat bewezen, dat ieder risico te beheersen is. Dat vergt echter wel een juiste bewustwording van onze opdrachtgevers van de reële risico’s die aanwezig zijn. Weerbaar maken is vooral een zaak van bewustwording en het continu trainen van handelingsperspectieven”.


Volgens Rob kan het ontbreken van up-to-date kennis en ervaring organisaties opbreken in levensbedreigende en crisissituaties. Zo ontbreekt het commandanten en operationele eenheden vaak aan voldoende vaardigheden, bijscholing op aanvullende procedures en daadwerkelijke fysieke en mentale getraindheid. Dit blijkt ook steeds weer uit wetenschappelijke onderzoeken naar crises.
De oplossing? Veiligheid door Denken en Doen! Dat is de visie van MST.


MST Security Advisory & Training biedt hiervoor handvatten.

> Neem contact met ons op