Aanpak - MST
421
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-421,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Aanpak

Doelgericht analyseren, besluiten, opleiden, trainen en uitvoeren

 

Veiligheid door Denken en Doen.

Dat is de visie van MST Security Advisory & Training.

 

Onze aanpak kenmerkt zich door een planmatige benadering, waarbij we aan ‘Denken en Doen’ invulling geven. Om de juiste maatregelen en leerdoelen te kunnen vaststellen analyseren wij aan de hand van de IA-methode (integrale analyse methode) uitgebreid met welke risico’s uw organisatie en personeel geconfronteerd worden en de impact hiervan. Daarnaast brengen wij in kaart wat de huidige weerbaarheid is in termen van reeds genomen (beleids)maatregelen en competenties van het personeel.

 

Omdat binnen een organisatie mensen verschillende taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden hebben is het van essentieel belang om dit nauwkeurig te inventariseren. Bij een calamiteit zijn namelijk verschillende functionaliteiten binnen een organisatie meer dan eens op elkaar aangewezen. Hierbij geldt dat de ketting zo sterk is als de zwakste schakel!

 

Het beeld wat aan de hand van de IA-methode ontstaat vormt de zogenaamde ‘IST situatie’ (de huidige situatie). Dit vormt het vertrekpunt van onze trainingen en andere aanvullende maatregelen. Samen met u bepalen wij vervolgens wat de ‘SOLL’ situatie (de gewenste situatie) moet worden. Naar welk niveau de organisatie en het personeel door dient te groeien om professioneel voorbereid weerbaar te zijn.

Doorgaans betekent dit dat verschillende (groepen) personen binnen uw organisatie, afhankelijk van de rol die zij vervullen, een apart opleidingstraject aangeboden krijgen.

Wij staan voor doelgericht en effectief opleiden, waarbij het voor een ieder duidelijk is wat er geleerd moet worden. Dit brengt namelijk focus aan en verhoogt het rendement van onze trainingen.

> Neem contact met ons op